ConnectX  
Standaard software op maat 
Organisatie

Onze organisatie ConnectX bestaat uit professionele medewerkers met jarenlange ervaring in de ICT branche, zowel op het gebied van software-ontwikkeling als op succesvolle implementatietrajecten. Klanten van ons zijn gewaarborgd van deskundig advies en begeleiding op het gebied van automatisering.

Werken bij ConnectX

Onze organisatie biedt zijn medewerkers een professionele werkomgeving waar in een informele sfeer met elkaar wordt gewerkt. Veel aandacht wordt besteed aan persoonlijk groeipad en het creëren van mogelijkheden ter ontwikkeling van eigen capaciteiten. Wanneer je geïnteresseerd bent om jouw mogelijkheden bij onze organisatie na te gaan, adviseren wij je onze “Openstaande vacatures” regelmatig te raadplegen. Natuurlijk kun je ook een open sollicitatie naar ons sturen. Dit kan naar mailadres: info@connectx.nl of naar onderstaand postadres:

    ConnectX   
    Postbus 1142
    3180 AC  Rozenburg

Partners en samenwerkingen

Onze organisatie werkt met een aantal bedrijven samen. Wij realiseren ons maar al te goed, dat door samen te werken met partners dit uiteindelijke ten goede komt van onze groei en ontwikkeling. Door gebruik te maken van de diensten en de producten van onze partners worden wij in staat gesteld hoog kwalitatief software te leveren in een snel veranderlijk ICT omgeving.

Copyright ConnectX, March 2011, webmaster@connectx.nl