ConnectX  
Standaard software op maat 
Contact met ConnectX

Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen of een opmerking naar ons sturen.
Tevens kunt u aangeven op welke manier u verder wenst te communiceren en/of antwoord wilt ontvangen.


Onze contact gegevens:
 
ConnectX
Postbus 1142
3180 AC Rozenburg
The Netherlands

T: +31 (0)181-218 405
E: contact@connectx.nl
 

Voorraadbeheersysteem op maat

Voorraadbeheersysteem op maat is voor veel ondernemers een ideale oplossing. Uit onderzoeken blijkt dat veel bedrijven moeite hebben met het nauwkeurig bijhouden van de voorraden en een voorraadbeheersysteem op maat kan hier de oplossing bieden. Echter, bij de meeste softwareaanbieders is het niet mogelijk uitsluitend te kiezen voor een voorraadbeheersysteem op maat en dient u een pakket af te nemen waar voorraadbeheer in zit. ConnectX biedt software in de vorm van modules, waarmee een voorraadsysteembeheer op maat kan worden samengesteld. U neemt van ons uitsluitend de modules af waar u daadwerkelijk behoefte aan heeft.

Waarom is een voorraadbeheersysteem op maat belangrijk?

Met een voorraadbeheersysteem op maat kunt u veel problemen voorkomen. Zonder een kwalitatief hoogwaardig voorraadbeheersysteem op maat kunt u tegen problemen aanlopen die u veel tijd, energie en geld gaan kosten. Problemen die u kunt krijgen zonder een voorraadbeheersysteem op maat kunt u onder meer te maken krijgen met een onscherp inkoopbeleid, onnodig lange levertijden naar de klant toe, onnodig lang zoeken naar producten in het magazijn, ontbrekende voorraadgegevens en een onvolledige voorraadberekening.

Contact

Met het voorraadbeheersysteem op maat van ConnectX zult u niet meer tegen deze kostbare en tijdrovende problemen aanlopen. Door middel van het voorraadbeheersysteem op maat worden de voorraden eenvoudig en zeer nauwkeurig bijgehouden in een gebruiksvriendelijk programma. Onze software is van zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd. Wilt u meer weten of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met ConnectX. Bel naar 0181 – 21 84 05, mail naar info@connectx.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.Bekijk ook eens: Voorraadbeheersysteem op maat | Maatwerk software | MKB software op maat | Bedrijfssoftware logistiek | Bedrijfssoftware metaalbouw | Voorraad software | Voorraadbeheer programma | Hef en hijs
Copyright ConnectX, March 2011,webmaster@connectx.nl