ConnectX  
Standaard software op maat 
Contact met ConnectX

Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen of een opmerking naar ons sturen.
Tevens kunt u aangeven op welke manier u verder wenst te communiceren en/of antwoord wilt ontvangen.


Onze contact gegevens:
 
ConnectX
Postbus 1142
3180 AC Rozenburg
The Netherlands

T: +31 (0)181-218 405
E: contact@connectx.nl
 

Bedrijfssoftware logistiek

Bedrijfssoftware om de logistiek te verbeteren. Steeds meer ondernemers ontdekken hoe belangrijk het is om alle activiteiten op het gebied van voorraad, inkoop, verkoop, opslag en meer goed bij te houden om efficiënt te kunnen werken. Echter, er is goede bedrijfssoftware nodig om de logistiek volledig bij te houden. Standaard pakketten kunnen u teveel of juist te weinig bieden. ConnectX levert standaard bedrijfssoftware voor de logistiek op maat.

Standaard bedrijfssoftware voor de logistiek op maat

Wij bieden u altijd standaard bedrijfssoftware op maat, ook wanneer u bedrijfssoftware voor de logistiek nodig heeft. Hiermee willen wij eigenlijk zeggen dat de software zich aanpast naar uw onderneming en niet andersom. De bedrijfssoftware voor de logistiek bestaat uit diverse modules, CRM, ERP (Inkoop, Verkoop en Voorraad), Inspecties en Certificaten. U schaft uitsluitend de bedrijfssoftware voor de logistiek aan die u nodig heeft, waardoor u ook niet hoeft te betalen voor modules binnen de software die u toch niet gebruikt. Kies bijvoorbeeld alleen voor ConnectX CRM of ConnectX ERP. U koopt alleen de module(s) waar u mee wilt werken.

Contact

Bedrijfssoftware om de logistiek binnen uw onderneming te verbeteren is zeer belangrijk om snel, overzichtelijk en efficiënt te kunnen werken. De ervaren medewerkers van ConnectX adviseren u graag wanneer het gaat om bedrijfssoftware voor de logistiek. Heeft u interesse in onze software of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0181 – 21 84 05, mail naar info@connectx.nl of maak gebruik van het online contactformulier.Bekijk ook eens: Bedrijfssoftware logistiek | Maatwerk software | MKB software op maat
Copyright ConnectX, March 2011,webmaster@connectx.nl