ConnectX  
Standaard software op maat 
Contact met ConnectX

Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen of een opmerking naar ons sturen.
Tevens kunt u aangeven op welke manier u verder wenst te communiceren en/of antwoord wilt ontvangen.


Onze contact gegevens:
 
ConnectX
Postbus 1142
3180 AC Rozenburg
The Netherlands

T: +31 (0)181-218 405
E: contact@connectx.nl
 

Voorraadbeheer software

Voor voorraadbeheer software van hoogwaardige kwaliteit gaat u naar ConnectX. Wij bieden u functionaliteiten op het gebied van CRM, inkoop, Verkoop en Voorraad. Onze voorraadbeheer software biedt u de mogelijkheid uw voorraden eenvoudig, snel en overzichtelijk bij te houden in een gebruiksvriendelijk programma. Neemt u gerust even een kijkje op onze website wanneer u interesse heeft in onze voorraadbeheer software. Niet alleen vindt u hier meer informatie over de software, maar ook over de vele andere diensten en producten die wij u te bieden hebben.

Meer dan alleen voorraadbeheer software

U kunt bij ConnectX terecht wanneer u op zoek bent naar uitstekende voorraadbeheer software tegen een aantrekkelijke prijs, maar wij bieden u veel meer mogelijkheden dan alleen voorraadbeheer software. Naast onze kwalitatief hoogwaardige voorraadbeheer software bieden wij u ook de volgende modules: Relatiebeheer, Actie Planning, Agenda, Promoties, Producten, Voorraad beheer, Inkoop, Offertes, Orders/Facturering, Certificaten en Inspecties. U kunt zelf bepalen welke modules u wel of niet aan wilt schaffen. Alles mag, niets moet!

Contact

Onze voorraadbeheer software biedt u een gebruiksvriendelijk programma voor het bijhouden van uw voorraden, om wat voor voorraden het ook gaat. Het is dan ook zeker zo dat onze voorraadbeheer software zowel voor het MKB als voor internetbedrijven en webwinkels zeer effectief is. Wilt u meer weten? Bel dan naar 0181 – 21 84 05, mail naar info@connectx.nl of maag gebruik van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.Bekijk ook eens: Voorraad software | Hef en hijs | Voorraad bijhouden | Voorraadbeheer programma | Programma voorraadbeheer | Maatwerk software | MKB software op maat | Software voorraadbeheer
Copyright ConnectX, March 2011,webmaster@connectx.nl