ConnectX  
Standaard software op maat 
Contact met ConnectX

Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen of een opmerking naar ons sturen.
Tevens kunt u aangeven op welke manier u verder wenst te communiceren en/of antwoord wilt ontvangen.


Onze contact gegevens:
 
ConnectX
Postbus 1142
3180 AC Rozenburg
The Netherlands

T: +31 (0)181-218 405
E: contact@connectx.nl
 

Voorraadbeheer programma

Een voorraadbeheer programma helpt u bij het op orde houden van de voorraden. Het is heel vervelend wanneer u misgrijpt op het moment dat dit eigenlijk niet kan. Door de voorraden goed bij te houden met een voorraadbeheer programma, voorkomt u dat er zaken opraken zonder dat deze aangevuld worden. Het voorraadbeheer programma laat u zien wat er nog voldoende is en wat er aangevuld dient te worden.

Veelbedrijven geholpen met een voorraadbeheer programma

Er zijn veel bedrijven die moeite hebben met het bijhouden van de voorraden. U wilt tenslotte ook niet de hele dag bezig zijn met het voorraadbeheer. Het programma dat ConnectX u biedt voor het bijhouden van de voorraden is flexibel, eenvoudig en efficiënt. Ons voorraadbeheer programma helpt bedrijven met het op orde brengen en houden van de voorraden, of het nu om een zeer grote of vrij kleine voorraad gaat. Al veel ondernemers hebben kennis gemaakt met de vele voordelen van ons voorraadbeheer programma. Wij zijn ook u graag van dienst.

Contact

Bent u op zoek naar een voorraadbeheer programma dat uw voorraden nauwkeurig bijhoudt en eenvoudig aan te passen is door u en uw (bevoegd) personeel? ConnectX biedt het voorraadbeheer programma dat het bijhouden van uw voorraden een fluitje van een cent maakt. Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel dan naar 0181 – 21 84 05, stuur een mail naar info@connectX.nl of vul het contactformulier op onze website in.Bekijk ook eens: Voorraadbeheer programma | MKB software op maat | Programma voorraadbeheer | Software op maat | Bedrijfssoftware logistiek | Bedrijfssoftware metaalbouw | Hef en hijs | Maatwerk software
Copyright ConnectX, March 2011,webmaster@connectx.nl