ConnectX  
Standaard software op maat 
Contact met ConnectX

Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen of een opmerking naar ons sturen.
Tevens kunt u aangeven op welke manier u verder wenst te communiceren en/of antwoord wilt ontvangen.


Onze contact gegevens:
 
ConnectX
Postbus 1142
3180 AC Rozenburg
The Netherlands

T: +31 (0)181-218 405
E: contact@connectx.nl
 

Voorraad software

Voor voorraad software bent u van harte welkom bij ConnectX. Wij zijn een professioneel bedrijf dat u kwalitatief hoogwaardige software biedt ter ondersteuning van de meest uiteenlopende bedrijfsprocessen. Ook op het gebied van voorraad software kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Door onze ruime ervaring in de ICT begrijpen wij hoe belangrijk het is om gebruiksvriendelijke en passende software in te zetten om een efficiënte manier van werken te realiseren. Wij bieden u dan ook kwalitatief hoogwaardige, flexibele en gebruiksvriendelijke voorraad software tegen een aantrekkelijke prijs.

Waarom gebruik maken van de voorraad software van ConnectX?

Uiteraard kunt u bij meerdere aanbieders terecht voor voorraad software. Waarom zou u dan kiezen voor de voorraad software van ConnectX? Op de eerste plaats is onze voorraad software gebruiksvriendelijk, eenvoudig, nauwkeurig en van zeer goede kwaliteit. Daarbij is de voorraad software van ConnectX aantrekkelijk geprijsd en kunt u gebruik maken van diverse voordelen, als online support, remote access en onderhoud, wanneer u gebruik maakt van onze software. U kunt bij ons software samenstellen uit modules die u nodig heeft en bent niet verplicht een heel pakket aan te schaffen. Wanneer u alleen voorraad software nodig heeft, dan bieden wij u ook uitsluitend deze voorraad software.

Contact

Voor kwalitatief hoogwaardige en betaalbare voorraad software kunt u altijd terecht bij ConnectX. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over onze voorraad software? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 0181 – 21 84 05, mail naar info@connectx.nl of maak gebruik van het online contactformulier. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord.Bekijk ook eens: Voorraad software | Voorraadbeheer programma | Voorraadbeheer software | Voorraadbeheersysteem op maat | Bedrijfssoftware logistiek | Maatwerk software | Programma voorraadbeheer | Bedrijfssoftware metaalbouw
Copyright ConnectX, March 2011,webmaster@connectx.nl