ConnectX  
Standaard software op maat 
Contact met ConnectX

Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen of een opmerking naar ons sturen.
Tevens kunt u aangeven op welke manier u verder wenst te communiceren en/of antwoord wilt ontvangen.


Onze contact gegevens:
 
ConnectX
Postbus 1142
3180 AC Rozenburg
The Netherlands

T: +31 (0)181-218 405
E: contact@connectx.nl
 

Voorraad bijhouden

Uw voorraad bijhouden kan eenvoudig en snel met een passend programma. Of u nu een kleine of grote voorraad moet bijhouden, met goede software wordt het een fluitje van een cent. Echter, waar kunt u naartoe voor uitstekende software waarmee u eenvoudig en snel uw voorraad kunt bijhouden?

Uw voorraad bijhouden met de software van ConnectX

Wanneer u op het internet op zoek gaat naar een aanbieder van software waarmee u uw voorraad kunt bijhouden, dan komt u de meest uiteenlopende aanbieders tegen. Voor u is het vooral belangrijk dat u de voorraad kunt bijhouden in een gebruiksvriendelijk programma dat eenvoudig te implementeren is en efficiënt werkt. Daarbij wilt u niet teveel investeren en wilt u uiteraard ook niet betalen voor een compleet software pakket met meerdere programma’s waar u geen gebruik van maakt. Dan gaat u naar ConnectX. Wij bieden u uitstekende software waarmee u snel en effectief uw voorraad kunt bijhouden, hoe groot of klein deze ook is. Daarbij profiteert u bij ons altijd van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding en betaalt u uitsluitend voor de software die u nodig heeft.

Contact

U kunt de voorraad bijhouden met een eenvoudig programma van ConnectX. Wij bieden niet alleen kwalitatief hoogwaardige software waarmee u de voorraad kunt bijhouden, maar ook voor tal van andere programma’s voor uw bedrijfsprocessen bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer over de mogelijkheden op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Bel dan naar 0181 – 21 84 05, mail naar info@connectx.nl of vul ons online contactformulier in, ook wanneer u interesse heeft in een vrijblijvende offerteBekijk ook eens: Voorraad bijhouden | Maatwerk software | MKB software op maat | Programma voorraadbeheer | Software op maat | Bedrijfssoftware logistiek | Bedrijfssoftware metaalbouw | Voorraad administratie
Copyright ConnectX, March 2011,webmaster@connectx.nl