ConnectX  
Standaard software op maat 
Contact met ConnectX

Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen of een opmerking naar ons sturen.
Tevens kunt u aangeven op welke manier u verder wenst te communiceren en/of antwoord wilt ontvangen.


Onze contact gegevens:
 
ConnectX
Postbus 1142
3180 AC Rozenburg
The Netherlands

T: +31 (0)181-218 405
E: contact@connectx.nl
 

Voorraad administratie

De voorraad administratie van uw onderneming dient, evenals alle andere voorkomende administratie, altijd volledig op orde te zijn. Ook wanneer u een internetbedrijf heeft is het belangrijk een voorraad administratie bij te houden. Uiteraard kunt u ervoor kiezen hier zelf een papieren systeem voor bij te houden, maar dit kost niet alleen veel tijd en energie, maar ook geld. Daarbij is een papieren voorraad administratie veel schadegevoeliger dan een digitale voorraad administratie.

De voorraad administratie software van ConnectX

ConectX biedt u uitstekende software voor het bijhouden van uw voorraad administratie. Binnen ons programma kunt u eenvoudig en snel uw voorraden aanpassen en producten toevoegen of verwijderen. Uw voorraad administratie kan op ieder moment worden bijgewerkt in een gebruiksvriendelijk programma. Wanneer u moeite heeft met het implementeren van de software voor uw voorraad administratie, dan kunnen wij u hierbij uiteraard ook van dienst zijn.

Contact

Neemt u gerust even een kijkje op de website van ConnectX wanneer u interesse heeft in kwalitatief hoogwaardige en betaalbare software voor uw voorraad administratie. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer weten over onze kwaliteiten en mogelijkheden op het gebied van software voor uw voorraad administratie? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0181 – 21 84 05, mail naar info@connectx.nl of maak gebruik van het online contactformulier. U bent van harte welkom.Bekijk ook eens: Voorraad administratie | Voorraad bijhouden | Voorraad software | Voorraadbeheer programma | Bedrijfssoftware logistiek | Bedrijfssoftware metaalbouw | Programma voorraadbeheer
Copyright ConnectX, March 2011,webmaster@connectx.nl