ConnectX  
Standaard software op maat 
Contact met ConnectX

Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen of een opmerking naar ons sturen.
Tevens kunt u aangeven op welke manier u verder wenst te communiceren en/of antwoord wilt ontvangen.


Onze contact gegevens:
 
ConnectX
Postbus 1142
3180 AC Rozenburg
The Netherlands

T: +31 (0)181-218 405
E: contact@connectx.nl
 

Verkoopbegeleiding software

Wilt u uw verkoopbegeleiding met passende software op een professionele manier regelen? Wanneer u uw klanten diensten aanbiedt op het gebied van verkoopbegeleiding, dan is software die bij deze activiteiten aansluit zeer belangrijk. Echter, niet iedere onderneming die zich (onder meer) heeft gespecialiseerd in verkoopbegeleiding kan dezelfde software gebruiken. Hier is in de meeste gevallen maatwerk voor nodig.

ConnectX biedt u uitstekende verkoopbegeleiding software

Verkoopbegeleiding software dient erop gericht te zijn dat het hele proces hiermee effectief en doeltreffend geregeld kan worden. De verkoopbegeleiding software is er dan ook om regelmatig aangepast te worden, up to date te worden gemaakt en duidelijkheid te geven over de huidige situatie. Voor u als ondernemer is het dan ook belangrijk dat de verkoopbegeleiding software altijd moet kunnen worden aangepast naar de wensen en behoeften van de gebruiker(s).

Contact

Voor verkoopbegeleiding software tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding bent u aan het juiste adres bij ConnectX. Wij kunnen u de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en de flexibiliteit van de verkoopbegeleiding software garanderen. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte of wilt u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0181 – 21 84 05, mail naar info@connectx.nl of maak gebruik van het online contactformulier.Bekijk ook eens: Verkoopbegeleiding software | Voorraadbeheer programma | Voorraadbeheer software | Voorraadbeheersysteem op maat | Bedrijfssoftware logistiek | Bedrijfssoftware metaalbouw
Copyright ConnectX, March 2011,webmaster@connectx.nl