ConnectX  
Standaard software op maat 
Contact met ConnectX

Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen of een opmerking naar ons sturen.
Tevens kunt u aangeven op welke manier u verder wenst te communiceren en/of antwoord wilt ontvangen.


Onze contact gegevens:
 
ConnectX
Postbus 1142
3180 AC Rozenburg
The Netherlands

T: +31 (0)181-218 405
E: contact@connectx.nl
 

Software voorraadbeheer

Bent u op zoek naar software voor voorraadbeheer? Wanneer u interesse heeft in software voor voorraadbeheer, dan is het op de eerste plaats belangrijk dat u gebruik kunt maken van een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk programma, waarin u de voorraden eenvoudig en snel bij kunt houden. Daarbij wilt u uiteraard niet teveel betalen voor de software voor voorraadbeheer, maar wilt u wel profiteren van een scherp tarief. Dan gaat u naar ConnectX.

ConnectX software voor voorraadbeheer

Onze software voor voorraadbeheer is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt er gegarandeerd voor dat u uw voorraden nauwkeurig en overzichtelijk bij kunt houden. Daarbij vinden wij het belangrijk dat u niet hoeft te betalen voor software die u niet gebruikt. Wanneer u uitsluitend software voor voorraadbeheer wilt, dan krijgt u ook alleen software voor voorraadbeheer. Geen poespas, geen kleine lettertjes, maar een eenvoudige service op maat. U ontvangt hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar ConnectX voor staat.

Contact

Wij helpen u graag verder wanneer u software voor voorraadbeheer nodig heeft. Wenst u een ruimere oplossing dan alleen goede software voor voorraadbeheer, dan staan wij ook voor u klaar. Wij bieden u functionaliteiten op het gebied van CRM, Inkoop, Verkoop en Voorraad. Lees meer op onze website of neem contact met ons op door te bellen naar 0181 – 21 84 05, te mailen naar info@connectx.nl of door ons online contactformulier in te vullen.Bekijk ook eens: Software voorraadbeheer | Verkoopbegeleiding software | Voorraad administratie | Bedrijfssoftware logistiek | Bedrijfssoftware metaalbouw | Programma voorraadbeheer | Software op maat | Voorraad software
Copyright ConnectX, March 2011,webmaster@connectx.nl