ConnectX  
Standaard software op maat 
Contact met ConnectX

Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen of een opmerking naar ons sturen.
Tevens kunt u aangeven op welke manier u verder wenst te communiceren en/of antwoord wilt ontvangen.


Onze contact gegevens:
 
ConnectX
Postbus 1142
3180 AC Rozenburg
The Netherlands

T: +31 (0)181-218 405
E: contact@connectx.nl
 

Software op maat

Voor software op maat bent u aan het juiste adres bij ConnectX. Wij bieden u losse modules, waaruit u een keuze kunt maken om uw software op maat samen te stellen. Wij hebben functionaliteiten op het gebied van CRM, Inkoop en Verkoop geïntegreerd in een enkel systeem. Op onze website vindt u meer informatie over de modules die wij u aan kunnen bieden binnen een passende oplossing in de vorm van software op maat.

Uw software op maatimplementeren

Wanneer u kiest voor software op maat, dan wilt u hier uiteraard op korte termijn gebruik van gaan maken. Echter, het kan lastig zijn zelf uw software op maat te implementeren. ConnectX staat ook hierin voor u klaar. Wij werken met professionele consultants met een jarenlange ervaring in de ICT. Wanneer u dit wenst, dan kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan de implementatie van de software op maat. Daarbij behoort ook het geven van cursussen aan gebruikers van onze software op maat tot de mogelijkheden, zodat de implementatie volledig succesvol wordt afgerond.

Contact

Software op maat tegen een aantrekkelijke prijs vindt u bij ConnectX. Wij bieden u niet alleen aan uitstekende dienst voor software op maat, maar staan ook voor u klaar met diensten op het gebied van implementatie, eerstelijns ondersteuning van de helpdesk, Remote Access, online support en onderhoud. Bel voor meer informatie of advies naar 0181 – 21 84 05, vul ons contactformulier op de website in of mail naar info@connectx.nl.Bekijk ook eens: Software op maat | Bedrijfssoftware logistiek | Bedrijfssoftware metaalbouw | Programma voorraadbeheer | Voorraad administratie | Voorraad bijhouden | Hef en hijs | Maatwerk software | Voorraad software
Copyright ConnectX, March 2011,webmaster@connectx.nl