ConnectX  
Standaard software op maat 
Contact met ConnectX

Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen of een opmerking naar ons sturen.
Tevens kunt u aangeven op welke manier u verder wenst te communiceren en/of antwoord wilt ontvangen.


Onze contact gegevens:
 
ConnectX
Postbus 1142
3180 AC Rozenburg
The Netherlands

T: +31 (0)181-218 405
E: contact@connectx.nl
 

MKB software op maat

MKB software op maat, ofwel passende software voor kleine en middelgrote bedrijven, wordt volledig aan de behoeften van de klant aangepast. Vooral bedrijven die minimale software gebruiken kiezen voor MKB software op maat. Dit is dan ook zeer aan te raden wanneer u een aanzienlijk bedrag wilt besparen. Als u betaalt voor een compleet software pakket, dan investeert u ook in software die u niet gebruikt en dit is zonde van het geld. MKB software opmaat is dan ook dé oplossing voor alle bedrijven die uitsluitend willen betalen voor software waar daadwerkelijk gebruik van wordt gemaakt.

Betaalbare MKB software op maat

Met passende MKB software op maat zullen de bedrijfsprocessen binnen uw onderneming efficiënter verlopen. Het is vooral belangrijk dat u gebruik kunt maken van gebruiksvriendelijke MBK software op maat, waar niet alleen u zelf, maar ook uw personeel eenvoudig mee om moet kunnen gaan. ConnectX biedt u dan ook gebruiksvriendelijke, doelgerichte en passende MKB software opmaat. Wij omschrijven het zelf graag als standaard software op maat. Hiermee willen wij zeggen dat de software zich aan de organisatie aanpast en niet andersom, eigenlijk zoals het hoort. Onze MKB software op maat bestaat uitsluitend uit de modules die u nodig heeft bij uw bedrijfsprocessen.

Contact

Voor MKB software op maat bent u aan het juiste adres bij ConnectX. Wij bieden u gegarandeerd wat u nodig heeft om een efficiëntere werkwijze te realiseren. Lees meer over de modules waarmee wij MKB software opmaat maken op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Bel dan naar 0181 – 21 84 05 of mail naar info@connectx.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website.Bekijk ook eens: MKB software op maat | Voorraad administratie | Voorraadbeheersysteem op maat | Voorraad bijhouden | Voorraad software | Voorraadbeheer programma | Voorraadbeheer software
Copyright ConnectX, March 2011,webmaster@connectx.nl