ConnectX  
Standaard software op maat 
Contact met ConnectX

Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen of een opmerking naar ons sturen.
Tevens kunt u aangeven op welke manier u verder wenst te communiceren en/of antwoord wilt ontvangen.


Onze contact gegevens:
 
ConnectX
Postbus 1142
3180 AC Rozenburg
The Netherlands

T: +31 (0)181-218 405
E: contact@connectx.nl
 

Maatwerk software

Maatwerk software kan worden samengesteld uit modules welke erop gericht zijn bepaalde bedrijfsprocessen te registreren. Het is immers zo dat er niet in elk bedrijf dezelfde gegevens bijgehouden moeten worden. Dan is maatwerk software nodig om niet onnodig veel te betalen voor softwareonderdelen die u niet gebruikt. Wanneer u interesse heeft in maatwerk software, dan bent u van harte welkom bij ConnectX.

Waarom naar ConnectX voor maatwerk software?

U kunt uiteraard bij diverse ondernemingen terecht voor maatwerk software. Echter, u wilt er wel verzekerd van zijn dat demaatwerk software van goede kwaliteit is en dat het werkelijk bij uw bedrijfsvoering past. Daarbij wilt u natuurlijk niet teveel betalen voor demaatwerk software. ConnectX biedt software aan in de vorm van modules. Wij bieden de modules Relatiebeheer, Actie Planning, Agenda, Promoties, Producten, Voorraad beheer, Inkoop, Offertes, Orders/Facturering, Certificaten en Inspecties. U kunt zelf bepalen welke modules u wel en niet wilt gebruiken en zo wordt de maatwerk software samengesteld. U betaalt dan ook werkelijk alleen voor de modules waar u gebruik van maakt en niet voor een totaalpakket. Wij garanderen een hoogwaardige kwaliteit van de maatwerk software en hanteren aantrekkelijke tarieven. U profiteert dan ook altijd van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Contact

Heeft u interesse in onze maatwerk software of wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van maatwerk software, speciaal voor uw branche? De ervaren medewerkers van ConnectX helpen u graag verder. Bel naar 0181 – 21 84 05, mail naar info@connectx.nl of vul het online contactformulier in, ook wanneer u interesse heeft in een vrijblijvende offerte.Bekijk ook eens: Maatwerk software | Bedrijfssoftware logistiek | Verkoopbegeleiding software | Voorraad administratie | Software voorraadbeheer | MKB software op maat | Programma voorraadbeheer
Copyright ConnectX, March 2011,webmaster@connectx.nl