ConnectX  
Standaard software op maat 
Contact met ConnectX

Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen of een opmerking naar ons sturen.
Tevens kunt u aangeven op welke manier u verder wenst te communiceren en/of antwoord wilt ontvangen.


Onze contact gegevens:
 
ConnectX
Postbus 1142
3180 AC Rozenburg
The Netherlands

T: +31 (0)181-218 405
E: contact@connectx.nl
 

Hef en hijs

In de hef en hijs branche zijn de meest uiteenlopende bedrijven te vinden. Zo zijn er veel ondernemingen die zich hebben gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van hef en hijs gereedschappen, maar er zijn ook tal van organisaties die zich vooral bezig houden met het repareren van hef en hijs gereedschappen. Binnen de hef en hijs branche wordt dan ook veer verschillende software gebruikt. Daarnaast hebben veel bedrijven in de hef en hijs branche te maken met certificeringen en inspecties, welke geregistreerd dienen te worden.

Hef en hijs software op maat

ConnectX biedt bedrijven in de hef en hijs branche uitstekende software voor het nauwkeurig bijhouden van de bedrijfsvoering. Wij bieden software in modules aan, waardoor u eenvoudig de module(s) die u nodig heeft kunt aanschaffen en niet langer hoeft te betalen voor een totaalpakket met software waar u geen gebruik van maakt. Voor uw bedrijf in de hef en hijs branche hebben wij de meest uiteenlopende functionaliteiten op het gebied van CRM, Inkoop, Verkoop en Voorraad in een enkel softwaresysteem geïntegreerd. Wij bieden de modules Relatiebeheer, Actie Planning, Agenda, Promoties, Producten, Voorraad beheer, Inkoop, Offertes, Orders/Facturering, Certificaten en Inspecties. Of u nu binnen uw hef en hijs bedrijf gebruik wilt maken van een enkele module, van twee of drie, of van alle modules, wij bieden het u tegen een scherp tarief aan.

Contact

Ook in de hef en hijs branche is het gebruik van passende software zeer belangrijk. De bedrijfsprocessen binnen uw hef en hijs bedrijf verlopen hierdoor efficiënt en volgens planning. Heeft u interesse in de software(modules) van ConnectX, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Bel dan naar 0181 – 21 84 05 of stuur een mail naar info@connectx.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website.Bekijk ook eens: Hef en hijs, Software voorraadbeheer | Voorraadbeheer software | Voorraadbeheer programma | Voorraadbeheersysteem op maat | Verkoopbegeleiding software | Voorraad administratie | Software op maat
Copyright ConnectX, March 2011,webmaster@connectx.nl