ConnectX  
Standaard software op maat 
Contact met ConnectX

Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een vraag stellen of een opmerking naar ons sturen.
Tevens kunt u aangeven op welke manier u verder wenst te communiceren en/of antwoord wilt ontvangen.


Onze contact gegevens:
 
ConnectX
Postbus 1142
3180 AC Rozenburg
The Netherlands

T: +31 (0)181-218 405
E: contact@connectx.nl
 

Bedrijfssoftware metaalbouw

Zoekt u bedrijfssoftware voor de metaalbouw? Bedrijfssoftware voor de metaalbouw moet volledig op de werkzaamheden zijn aangepast. Zo kunt u wel behoefte hebben aan een softwaresysteem voor het bijhouden van voorraden, inkoop en verkoop, maar wellicht heeft u geen interesse in software voor inspecties en certificaten. Wanneer u kiest voor standaard bedrijfssoftware voor uw metaalbouw bedrijf, dan betaalt u in de meeste gevallen voor het totale pakket, dus ook voor de onderdelen waar u geen gebruik van maakt. ConnectX biedt u de oplossing!

Uitstekende bedrijfssoftware voor metaalbouw bedrijven van ConnectX

ConnectX biedt passende bedrijfssoftware voor in de metaalbouw. Wij vinden het belangrijk dat iedere onderneming, ongeacht de branche, gebruik moet kunnen maken van goede bedrijfssoftware. In de metaalbouw wordt er vooral gebruik gemaakt van planningen, inkopen en verkopen, urenregistraties en voorraden. Wij bieden u hiervoor standaard software op maat. Met onze bedrijfssoftware voor metaalbouw bedrijven betaalt u niet langer voor softwareonderdelen die u toch niet gebruikt, maar alleen voor software waar u wel baat bij heeft.

Contact

ConnectX heeft een ruime ervaring met het aanbieden van bedrijfssoftware, ook voor de metaalbouw. Wij bieden u altijd een oplossing op maat, doordat wij gebruik maken van modules en het voor u mogelijk maken uitsluitend de modules die u nodig heeft aan te schaffen. Bent u benieuwd wat onze bedrijfssoftware voor uw metaalbouw bedrijf kan betekenen? Wij vertellen u uiteraard graag meer over de mogelijkheden. Bel vrijblijvend naar 0181 – 21 84 05, mail naar info@connectx.nl of maak gebruik van het online contactformulier.Bekijk ook eens: Bedrijfssoftware metaalbouw | MKB software op maat | Programma voorraadbeheer | Voorraad administratie | Voorraad bijhouden | Hef en hijs | Software op maat | Software voorraadbeheer
Copyright ConnectX, March 2011,webmaster@connectx.nl